LET OP!  aanmelden voor de kerst activiteit is hier niet mogelijk. Hier kun je alleen vervoer regelen voor de kerst activiteit. Om je aan te melden voor de kerst activiteit kun je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vervoer kerst activiteit

Vervoer van en naar ons kerstuitapje in de Sportqube in Nijmegen, dien je zelf te regelen. Om het millieu te sparen (om te voorkomen dat we allemaal achter elkaar aan te rijden) en om dat het makkelijker en gezelliger is, hebben we onderstaand platform gemaakt. Rijd je zelf en zijn er plaatsen over in de auto, meld je hier aan. Hiermee kun je zien wie van waaruit rijdt.  Mocht je geen vervoer hebben en wil je wel graag naar ket kerstuistapje  gaan?  klik dan op de button contact en regel zelf je plek in een auto.

De bestuurder van de auto, past d.m.v. "aangeven dat je minder plek hebt in de auto", de vrije plaatsen in zijn auto aan. We streven er naar om het overzicht zo actueel mogelijk te houden maar hou rekening mee dat de verwerking van je aanvraag maximaal 12 uur kan duren.

                                                     

Aanmelden om te willen rijden

  • reCAPTCHA v2 kon niet automatisch vast stellen dat u geen robot bent
(U naam wordt niet online gepubliceerd)
(selecteer de groep van uw zoon/dochter)
(vul hier het aantal vrije plaatsen in uw auto in)
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

aangeven dat je minder plek hebt in de auto

  • reCAPTCHA v2 kon niet automatisch vast stellen dat u geen robot bent
(vul hier dezelfde naam in als u bij het aanmelden heeft gedaan)
(vul hier hetzelfde e-mail adres in als u bij het aanmelden heeft gedaan)
(vul hier het nieuwe aantal vrije plaatsen in)
Als u 0 plaatsen invult worden uw contact gegevens van de site verwijderd, u hoeft zich echter niet opnieuw aan te melden als er weer plaatsen vrij komen.
Dan vult u deze form opnieuw in met het nieuwe aantal plaatsen omdat u zich al aangemeld heeft
Form by ChronoForms - ChronoEngine.comBekijk hieronder of jou kind met iemand mee kan rijden en neem contact op met de desbereffende ouder om iets te regelen

 Groep  Woonplaats  Plaatsen bescikbaar  Neem contact op
 Ouder van Turnen Sevenum  3
 Ouder van Freerunning Kronenberg  6

Wij willen onze mooie vereniging met U delen!

Hosema kan uw bedrijf enorm viel bieden. In ruil hiervoor vraagt Hosema een bijdrage om de vereniging financieel sterk te houden en uit te kunnen breiden in ambitie! Neem contact op met de sponsorcommissie (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) voor sponorpakketten, of stel in overleg een op maat gemaakt pakket samen.