DANS 

Dansen bij Hosema!

Binnen de KNGU zijn er twee verschillende dansrichtingen: Jazzdans & Streetdance. Hosema heeft gekozen voor de dansrichting STREETDANCE (URBAN).  

STREETDANCE: verzamelnaam voor verschillende dansstijlen. 'Streetdance' is ooit ontstaan in battle vorm op de straten van New York. Hosema heeft binnen de vorm Streetdance gekozen voor de dansstijl ‘Showdance’.

 

 

Groepen:

De groepen Stars, Moves en Fantastic zijn ingedeeld op leeftijd. Daarnaast kunnen leden op kwaliteit doorstromen naar de wedstrijdgroepen Energy. Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar of vanaf groep 3

Recreanten groepen Stars, Moves, Fantastic:

Bij deze groepen staat het plezier in dansen voorop. Het niveau van pasjes en tempo wordt aangepast aan de groep. De dansleiding bepaalt in welke groep de danser geplaatst wordt. De groepen trainen 1 uur per week. Deze groepen treden enkele keren per jaar op.

lesrooster & lesdata

 

 

Wedstrijdgroepen Energy:

De groep is bedoeld voor dansers, die de ambitie hebben om wedstrijden te gaan dansen. Het doel van deze selectiegroepen is dan ook om de dansers voor te bereiden op wedstrijden. Tijdens reguliere danslessen in de groepen wordt gekeken naar het dansniveau van de dansers. Wanneer een danser in positieve zin opvalt door goed ritmegevoel, energieke en expressieve danshouding, uithoudingsvermogen en vlot oppikken van een aan te leren dans, wordt een danser gevraagd een aantal proeflessen mee te doen bij de ‘Energy’ groep. Er wordt wat betreft aanwezigheid bij trainingen en optredens 100% inzet verwacht. De leden van ‘Energy’ nemen deel aan o.a. de voorrondes van het NK URBAN en de dance2demo. In de aanloop naar deze wedstrijden kan het zijn dat de groep wat vaker traint. Als hier kosten aan zijn verbonden worden deze op voorhand gecommuniceerd. Tijdens trainingen van ‘Energy’ wordt er naast dans, ook aandacht besteed aan kracht en conditie.

 Lesrooster & lesdata 

Bekijk hier het volledige lesaanbod van Hosema, overzichtelijk in een weekoverzicht.


 Aan/afmelden 

Je weet nog niet of je wilt komen sporten, of je wilt je aanmelden of afmelden. Hieronder vind je de informatie.

Geef via de Clubapp je afwezigheid aan. (menu - aanwezigheid) Indien een lid niet afgemeld is gaat Hosema niet uitzoeken waarom dit niet gebeurd is, dit is eigen verantwoordelijkheid.

Ben je verhuisd of zijn er verder andere gegevens gewijzigd dan graag een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vermeld daarin de wijziging en onze administratie blijft dan actueel.

Als je denkt dat gym bij Hosema (in welke vorm dan ook) wel iets voor je is of twijfel je of je sporten bij Hosema leuk vindt, vraag dan een proefles aan. Tijdens de proefles ben je trouwens gewoon via de KNGU verzekerd.

Oké, je wilt bij ons komen sporten, stuur dan een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voorzien van een ingevuld aanmeldformulier. We schrijven je dan in en je bent dan gedurende het sporten in de zaal via de KNGU verzekerd. Na inschrijving ontvang je een mail met een link naar onze Clubapp. Alle documenten vind je hier. Lees ook de richtlijnen en voorwaarden, dit voorkomt evt. discussies achteraf. Let ook op de volgende punten bij inschrijving:
  • Contributiebeleid
  • Turnsters (vanaf Turnkids 1) zijn verplicht een turnpakje aan te schaffen van Hosema. Zie turnpakjes voor alle informatie.

Natuurlijk vinden we het jammer dat je niet meer bij ons wilt sporten. Graag weten we dan de reden daarvan, zodat we er evt. wat aan kunnen doen. Het is altijd verplicht via e-mail af te melden bij opzeggen. Zonder bericht wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en loopt de automatische incasso gewoon door. Stuur daarom altijd een mailtje naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je naam en de groep en de reden onder vermelding van "afmelding". Vraag altijd een leesbevestiging in de mail. Van ons krijg je dan een bevestiging van afmelding retour. We schrijven je dan uit m.i.v. het nieuwe contributieblok.